Zondervan Autoverhuur

Zondervan Autoverhuur biedt u een keur aan personen- en goederenvervoer in de regio Arnhem. Bent u op zoek naar tijdelijk vervoer? Zondervan Autoverhuur is hét autoverhuurbedrijf voor de regio Arnhem. Waar u terecht kunt voor het huren van de beste modellen personenauto’s, bestel en vrachbussen.

Welke auto u ook huurt, bij Zondervan Autoverhuur kiest u altijd voor veiligheid, voordeel en vertrouwde service.

Aanvraag op maat
Aanvraag op maat

Al onze auto’s zijn in topconditie en van de beste kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid wagenpark met personenauto’s, personenbussen, bestelbussen, verhuisauto’s en vrachtbussen van alle topmerken. Daarnaast voorzien wij u in de levering van een keur aan verhuisbenodigdheden, zoals verhuisdekens, verhuisdozen en steekwagen of traploper. Veel van deze producten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Bij ons is het mogelijk de verhuisdozen te huren, ruim voor de verhuizing op te halen en tot 5 maanden erna retour te brengen, dat is comfortabel verhuizen.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen hier altijd volledig aan voldoen. Ons personeel is professioneel en behulpzaam en voor advies met betrekking tot onze verhuurservice kunt u eveneens bij hen terecht.

Heeft u een specifieke vraag over uw situatie? Aarzel dan niet en mail ons of bel direct met Zondervan Autoverhuur op 026 – 333 34 80.

Helder en transparant!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzekeringen.
Onze tarieven zijn heel helder, aan onze balie geen optionele afkoop verzekeringen die de prijs opdrijven.
Aanvraag op maat!