Onze wasbox

Voor alle autobezitters die hun auto graag zelf wassen hebben wij een doehetzelf wasbox ter beschikking. Overdekt, uit de wind en goed verlicht is het wassen van uw kostbare auto een plezierige (gemakkelijke) klus.

Onze wasbox is compleet ingericht met de modernste apparatuur om uw auto volledig te reinigen. U kunt de exterieur van uw auto wassen met een spuitlans of een wasborstel en het interieur met een sterke driemotorige stofzuiger met extra lange slang reinigen.
Nieuwste ontwikkeling: Power Plus systeem, Met een toetsdruk eenvoudig de druk van het programma verhogen. Hoe dat werk zie u op de video hieronder.

Alle dagen op werkdagen geopend van 08:00 tot 22:00 uur.

Aanvraag op maat
Aanvraag op maat

Programma uitleg zelfwasbox

  1. Voorwassen – Dit programma is bedoeld om de het grove vuil te verwijderen en het hardnekkige vuil in te weken.
  2. Schuimborstel – Na het voorwassen is het aan de borstel met shampoo om het statische vuil van de auto te verwijderen.
  3. Spoelen – Afspoelen.
  4. KoudeWax – Bescherm de lak met vloeibare wax  tegen weersinvloeden met als extra voordeel dat vuil minder snel hecht en de auto de volgende wasbeurt sneller schoon is.
  5. Glansdroger – Na de wax behandeling de auto afspoelen met omgekeerd osmose water zodat de auto zonder zemen vlekvrij opdroogd.
  6. Motorreiniger –  Gebruik deze mogelijkheid om het motorcompartiment te reinigen, let goed op geen elektronische delen te raken.
  7. Velgenreiniger – Bij sterk verontreinigde velgen is deze sterk reiniger te adviseren maar pas op! richt hiermee niet op mens of dier!
  8. STOP – Programma stopt. Let op! De aftelling stopt niet.

U zult munten moeten inwerpen om gebruik te maken van onze wasbox! Graag wisselen wij, tijdens kantooruren uw geld. De wasbox werkt op 1, 2 en 0,50 euro munten.

Het is op de wasplaats niet toegestaan reparaties uit te voeren.

Wasbox

Helder en transparant!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzekeringen.
Onze tarieven zijn heel helder, aan onze balie geen optionele afkoop verzekeringen die de prijs opdrijven.
Aanvraag op maat!